Про компанію

Переваги сервісного обслуговування від компанії «Цеппелін Україна»

Переваги сервісного обслуговування від компанії «Цеппелін Україна»

Спільно з постачанням і реалізацією спеціалізованого будівельного обладнання, виготовленого на китайських заводах, «Цеппелін Україна» забезпечує повний сервіс, що включає гарантійне та післягарантійне обслуговування і здійснює поставки запасних деталей для фронтальних навантажувачів та іншої техніки від відомих світових виробників. Високопрофесійні фахівці готові здійснити ефективний і якісний сервіс спецобладнання, що включає швидке діагностування та оперативне вирішення можливих поломок безпосередньо в зоні експлуатації транспорту.

Протягом усього робочого терміну техніки SEM «Цепелін Україна» надасть ремонтування:

  • навантажувачів фронтального типу;
  • автогрейдерів;
  • дорожніх котків;
  • гусеничних бульдозерів та іншої техніки.

У сервісних центрах є все, що необхідно для надання висококласного сервісу: сучасне обладнання та спеціально навчений персонал. Це дозволяє вирішувати завдання в максимально стислі терміни.

Сервіс навантажувачів фронтального типу та іншого обладнання SEM передбачає досить широкий перелік послуг:

  • професійне консультування щодо вибору моделей, їх оснащення, передпродажної підготовки, надання ремонтних робіт;
  • техобслуговування транспорту протягом всього експлуатаційного періоду;
  • для нової техніки компанія надає допомогу по введенню в експлуатацію, що передбачає навчання операторів і працівників, інструктажі по надійному використанню, а також іншу підтримку.
image
image
Переваги сервісного обслуговування від «Цеппелін Україна»

«Цеппелін Україна» використовує тільки гнучкий підхід що стосується питань надання сервісних послуг. Так, складання окремого договору на сервісне обслуговування обладнання SEM дає клієнтам відмінну можливість персонально для себе вибрати кращий сервіс спеціалізованого обладнання, який передбачає тільки необхідні послуги. Дана тактика забезпечує господарям обладнання SEM цілий ряд плюсів, які дозволяють не просто спланувати, а й істотно зменшити витрати на ремонтування спецтехніки та її обслуговування. Прийнявши рішення укласти договір на сервісне обслуговування, ви отримаєте величезний вибір різних програм і зможете включити в договір додаткові пункти. Складання угоди не обмежене наданням сервісних послуг для окремих одиниць обладнання та передбачає можливість включення величезного ряду парку машин або тільки окремих систем купленого устаткування.

Договір на сервісне обслуговування гарантує надання високоякісного сервісу та ремонтування навантажувачів фронтального типу, а також іншого спеціалізованого обладнання SEM за найвигіднішими умовами. Разом з тим у клієнта є величезні можливості щодо самого підходящого способу оплати від регулярних фіксованих платежів до оплати за фактично відпрацьований час.

Збільшення результативності сервісного обслуговування

Крім стандартних послуг з обслуговування обладнання SEM «Цепелін Україна» надає певні унікальні програми, завдяки чому якість сервісного обслуговування і ремонтування виходить на кардинально новий рівень. Так, наприклад, аналіз відпрацьованих мастил (SOS-аналіз) забезпечує чудову нагоду без відриву машини від циклу виробництва точно діагностувати її технічний стан і вчасно визначити недоліки в експлуатації.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин