Про компанію

Підсумки «АГРО-2018». Техніка від компанії «Цеппелін Україна»: успішні рішення для вашого бізнесу

Агровиробники давно звикли до того, що компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дистриб'ютор сільськогосподарської техніки багатьох всесвітньо відомих брендів - щорічно дивує новими цікавими інноваційними рішеннями. Тому завжди з нетерпінням чекають агропромислової виставки, яка традиційно проходить літніми днями в столиці і є плацдармом для інновацій від компанії.

Так, в рамках міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2018» компанія «Цеппелін Україна» демонструвала, крім сільськогосподарської техніки, універсальну техніку SEM.


У сільському господарстві завжди потрібно щось перевезти, навантажити, або перевантажити. Також виникає необхідність профілювати поверхні, будувати і вирівнювати дороги, переміщати сипучі матеріали. 

Для таких робіт компанія «Цеппелін Україна» пропонує надійну спецтехніку SEM: фронтальні навантажувачі та автогрейдери.

    

Ідеальне співвідношення ціна/якість

Техніка SEM для сільського господарства відповідає особливим вимогам до надійності, економічності і високої продуктивності. На виставці «АГРО-2018» фахівці представили фронтальні навантажувачі SEM 636D і SEM 656D.

Фронтальний навантажувач SEM 636D - є малим фронтальним навантажувачем і характеризується розрахунковою вантажопідйомністю 3 000 кг при власній масі в 10 133 кг. Дана модель відрізняється високою маневреністю і швидкістю роботи при одночасній простоті управління. Завдяки компактним розмірам, машина може працювати в умовах обмеженого простору.


Фронтальний навантажувач SEM 656D - важкий навантажувач масою 17 000 кг і вантажопідйомністю 5 000 кг. Дана модель володіє прекрасним балансом високої потужності і паливної ефективності, а також збільшеним об'ємом ковша - 3,0 м³.

Навантажувачі SEM стануть надійними помічниками для захоплення і переміщення насипних вантажів, підйому і переміщення їх зі складу (штабеля, купи, бурти тощо) в транспортні засоби, при складуванні зерна на зерносховищах.



Різноманітність навісного обладнання (широкий асортимент ковшів і вил) робить навантажувачі SEM універсальними.

Автогрейдер SEM 919 - ефективний в застосуванні при профілюванні поверхні, плануванні земляного полотна дороги, будівництві грунтових і гравійних доріг, вирівнюванні доріг, розрівнюванні і переміщенні грунту, щебеню та гравію.

Рішення для вашого бізнесу

Прагнете бути успішними? З компанією «Цеппелін Україна», яка пропонує високопродуктивну, надійну і сучасну техніку, Ваше господарство досягне нового рівня! «Цеппелін Україна» пропонує агровиробникам вигідні програми лояльності з придбання техніки. Телефонуйте: 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин