Про компанію

Переваги китайських бульдозерів SEM

Китайська спецтехніка SEM - відмінне рішення для ряду завдань, вирішення яких не вимагає дорогих, надпотужних і точних машин. Бульдозери SEM відрізняються високою надійністю, до якої звикли власники Cat®, але при цьому їх вартість знижена в рази.


Переваги китайської спецтехніки:

  • Простота і легкість в експлуатації - важлива відмінність бульдозерів китайських виробників. Вони невибагливі, не вимагають особливих умов роботи і обслуговування. Витрати при експлуатації мінімальні. Проблем при підборі запчастин не виникає. Їх завжди можна знайти на складі офіційного дилера, компанії "Цеппелін Україна", або доставити на замовлення в найкоротші терміни. Ціни на запчастини істотно нижче європейських чи японських.

  • Репутація виробників китайських бульдозерів SEM бездоганна - продукція компанії користуються заслуженою довірою і повагою покупців. Наявність гарантійного та післягарантійного обслуговування від компанії "Цеппелін Україна" дає можливість легко усувати проблеми. Наявність у виробника всіх сертифікатів якості - підтвердження рівня продукції.

  • Комфортні умови для роботи фахівця - вище середнього: мінімальний рівень шуму і вібрації в кабіні, відмінний огляд, підігрів і кондиціонування, простота і зручність управління.

  • Низька витрата палива навіть при максимальних навантаженнях - важливий фактор в умовах кризи і постійно зростаючих цін на паливо.

  • Вигідні умови фінансування (кредит і лізинг). В даний момент можлива покупка техніки в лізинг в гривні, що особливо вигідно в умовах нестабільного курсу.


Таким чином, покупка китайських бульдозерів SEM окупається дуже швидко і виявляється набагато рентабельніше. Дізнайтеся більше про переваги придбання китайської спецтехніки за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин