Про компанію

SEM 656D – багатозадачний колісний навантажувач

maxresdefault.jpg

Навантажувачі SEM 656D мають відмінно збалансовані потужність й енергоефективність, модель підходить для експлуатації в найрізноманітніших сферах промисловості та на об'єктах господарського призначення.

Двигун

Низькообертовий силовий агрегат на 220 кінських сил має динамічне охолодження і робить техніку в рази ефективніше. Оновлений фільтр попереднього очищення пального прибирає воду, домішки, захищає елементи паливної системи. Очищувач повітря сприяє надійності робочих операцій техніки в будь-яких умовах.

Система гідравліки

Гідравліка являє собою поліпшену, чутливу до навантаження систему з потоком потужності, що розділяється. Завдяки продуманій конструкції з встановленими в гідросистемі насосами, час робочого циклу техніки зменшується, а продуктивність навпаки - зростає.

Робоча зона водія

У просторому, зручному салоні з хорошим оглядом додатковий комфорт забезпечують водієві зсувні вікна, кондиціонер, регульоване сидіння. Завдяки ергономічному джойстику навантажувач простий в управлінні, а робочі дії реалізуються з високою точністю. Панель приладів відрізняється багатофункціональністю та широкою інформативністю.

f9b5de01b7bf1798cf3fc14cb00d595f (2).jpg

Ходова частина

Многовальна КП включає продумані основні деталі, що підвищує надійність. Висока тяга на 1-ій передачі та висока швидкість на 2-ій передачі допомагають роботу зробити більш ефективною, а стабільність і безпеку гарантує перемикач зчеплення. Мости, розроблені і виготовлені Caterpillar, в рази збільшують продуктивність функціонування машини навіть у складній робочій обстановці.

Продумана система охолодження 

Дана система в звичайному виконанні сприяє нормальній роботі машини, коли температура навколишнього повітря досягає 43 ˚С, а додаткова система - до 50˚С. Всі радіатори розміщені в зоні амортизаторів і вони захищають вузли від вібрацій при необхідності.

Конструкція, що відрізняється міцністю

Щоб служба всієї конструкції була тривалою, інженери розробили її, використовуючи FEA (моделювання, засноване на принципах математики), і проводили тестування за принципом OMSA. Ківш навантажувача, виконаний за запатентованою схемою, місткий і просто завантажується. Конфігурація ковша дозволяє легко засипати матеріали з різними властивостями, не даючи їм злипатися або спресовуватися.

orenda-navantazhuvach--pogruzchik--sem-656d-photo-d433.jpg

Зручне обслуговування

Зони змащування розташовані так, що час технічного обслуговування помітно скорочується. Тиск у вузлах гідросистеми вимірюється через стандартизовані порти. Зовнішній вхід повітряної системи легкодоступний, як і моторний відсік, до якого можна дістатися через решітку на капоті. Обслуговування гідротрансформатора спрощує те, що він розташований окремо від КП.


Детальніше про фронтальний навантажувач SEM 656D: https://sem-ua.com/lp/c-sem/

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

Порівняння фронтальних навантажувачів: https://sem-ua.com/lp/compare-loaders/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин