Про компанію

SEM 922 - надійний універсальний автогрейдер

Автогрейдер сконструйований так, що при необхідності його можна оперативно обладнати необхідними пристроями й адаптувати під різні операції.

original.jpeg

Автогрейдер SEM 922 має модуль контролю якості робочих операцій. За рахунок цього він відрізняється високим ступенем міцності вузлів, деталей та елементів, а також довгостроковою експлуатацією. Крім цього розробники, конструюючи машину, застосували кілька інновацій, забезпечивши її відмінними технічними можливостями та зберігши доступну ціну техніки.

У чому полягають переваги моделі:

Двигун. Машина оснащена двигуном SDEC SC9D220G2. Він може створювати крутний момент до 920 Нм, розвиваючи потужність до 220 к. с. Робоча ємність силового агрегату - 8,8 літра, але він дуже економічно використовує пальне. Склад вихлопів відповідає стандарту Stage II. Система охолодження агрегату відрізняється високою ефективністю, вона забезпечує стабільність функціонування двигуна при температурі навколишнього середовища від -40 ° до + 50 ° С.

Універсальність. Машина під час продажу може комплектуватися навісними пристроями різного призначення. Конструкція передбачає оснащення сніжним крилом, яке може служити 3-м торцевим відвалом і розпушувачем. Головний відвал виконаний з високовуглецевої сталі. Пристосування має ширину 4,3 м, висоту 0,6 м - це дає можливість отримувати відмінні результати по продуктивності.

Гідравліка. SEM 922 оснащений гідравлікою з фірмовими деталями (CAT), завдяки чому забезпечується плавна і точна робота.

Салон. На даній моделі автогрейдера на фронтальній рамі встановлена ​​кабіна з гарним оглядом робочого майданчика. Легке, зручне керування всіма вузлами і додатковим обладнанням забезпечується ергономічно виконаними елементами управління та електрогідравлічним приводом.

Система гальм. Якісна система гальмування оснащена пневмогідравлікою робочого гальма та пневматикою стоянкового гальма. Таке рішення є гарантією впевненого гальмування при різних робочих режимах.

sem922_awd_02.jpg

Сервіс

Компанія Цеппелін Україна, реалізуючи автогрейдери, надає клієнтам їх технічний та інформаційний супровід на повний термін експлуатації. Детальніше про ремонт автогрейдерівhttps://sem-ua.com/services/


Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/
Порівняння автогрейдерів: https://sem-ua.com/lp/compare-graders/
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин