Про компанію

Сервісне обслуговування обладнання SEM

Сфера діяльності компанії Цеппелін Україна не обмежується лише поставками та реалізацією професійного будівельного устаткування. Вся спецтехніка торгової марки SEM, яку продає Цеппелін Україна, має повний перелік гарантійної та післягарантійної підтримки, що поширюється на послуги по ремонту та постачання оригінальних запасних деталей.

Величезний асортимент послуг європейської якості, які надаються в рамках сервісного обслуговування, задовольнить будь-які потреби найвибагливіших клієнтів. Роботи завжди здійснюються своєчасно, щоб мінімізувати вплив несправностей і гарантійного обслуговування на продуктивність обладнання.

DSC_2730.jpg

Сервісне обслуговування обладнання SEM

Кваліфіковані консультанти допоможуть підібрати найбільш підходящу техніку й укомплектувати її з урахуванням умов роботи та вимог клієнта. Сервіс спеціалізованої техніки поширюється на підготовчі передпродажні роботи, введення нового обладнання в експлуатацію, навчання персоналу, сервісне обслуговування протягом всього терміну дії гарантії і після його закінчення.

Оригінальні запасні деталі SEM

Маючи розвинену мережу сервісних центрів, які представлені в усіх регіонах країни, а також налагоджену логістичну систему, Цеппелін Україна, спеціалізується на поставках запасних деталей для фронтальних навантажувачів та іншої техніки SEM у максимально стислі терміни. Це дозволяє захистити наших клієнтів від довготривалого простою техніки, обумовленого відсутністю необхідних запасних частин. Величезний асортимент складається виключно з високоякісних запасних деталей для всієї модельної лінійки техніки.

Аналіз масла

Спільно з загальноприйнятими принципами в світовій практиці сервісного обслуговування Цеппелін Україна доповнює сервіс продукції SEM оригінальними послугами. Завдяки аналізу SOS вдається отримати точну оцінку загального технічного стану обладнання. Це дає можливість моментально оцінити потребу спецтехніки та її запасних частин в ремонті.

DSC_2748.jpg

Контракт на сервісне обслуговування

Цеппелін Україна пропонує своїм клієнтам оформити спеціальний договір, який передбачає кілька програм з різним обсягом сервісних послуг. Це дозволяє отримати стовідсоткові гарантії готовності спеціалізованого обладнання до роботи протягом всього експлуатаційного періоду та мінімізує простої техніки через поломки. Також це дає можливість раціонально планувати витрати на подальше технічне обслуговування, що дуже вигідно з економічної точки зору.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин