Про компанію

Що таке контракт на сервісне обслуговування?

Що таке контракт на сервісне обслуговування?

CSA – це контракт, який оформлений між замовником та організацією Цепелін Україна, що дозволяє мінімізувати загальні витрати клієнта на одиницю техніки. Дані папери оформляють індивідуально для задоволення потреб кожного клієнта.

Сервісні договори ТО від Цепелін Україна – це велика система обслуговування з використанням оригінальних запасних частин та залученням профі. Завдяки CSA договорам вдається значно знизити витрати експлуатації та спланувати витрати на подальший термін.

Дане надійне рішення передбачає три рівні, починаючи з базового оснащення системою віддаленого доступу та закінчуючи ТО та обслуговуванням вашого технічного парку командою Цеппелін Україна. У процесі вибору одного з рівнів сервісу ви маєте право отримати необхідну підтримку, не витрачаючи фінанси на послуги.

Перший рівень – доступ

Використовуйте доступ до технологічних рішень віддаленого доступу Product Link™, Vision Link. Вони надають спрощений доступ даних, що генеруються обладнання. Ви можете оперативно переглянути, де розташована техніка, і яким чином вона працює там, де є під'єднання до ПК або мобільного пристрою. Необхідно контролювати кількість споживаного пального, яке застосовує кожна техніка, працюючи вхолосту або під навантаженням, коли є потреба в обслуговуванні або помилка, яка потребує вашої уваги.

Другий рівень – порада

Наші фахівці допоможуть вам відстежити стан вашого обладнання. Пропонується комплексна система моніторингу даних наших висококваліфікованих працівників.

Ми допоможемо контролювати дані вашої техніки. Коли буде помітно те, що вимагає вашої уваги, всі відомості будуть обов'язково вам надані, і ви будете проконсультовані щодо вирішення вашої проблеми. Також вам буде забезпечено допомогу щодо обслуговування на підставі вхідних даних, історії обладнання та аналізу рідини. Вам будуть надані рекомендації щодо питань ремонту та обслуговування, що дозволить зберегти обладнання у робочому стані та звести до мінімуму необхідні витрати.

Третій рівень – підтримка

Ми зобов'язуємося взяти на себе повністю або частково обслуговування обладнання.

Техніка та мотогодин будуть під контролем. Вам буде надано планування та професійне обслуговування. Крім того, у нас на руках буде постійна інформація, що відображатиме стан парку техніки.

Тільки уявіть собі, що у вас немає необхідності переживати з приводу заміни мастила, обслуговування або забезпечення запасу додаткових елементів для обладнання. Нарешті, ви будете повністю зосереджені на тому, як вести власний бізнес. Ми подбаємо про ваші активи та будемо працювати заради якісного результату: зниження витрат при одночасному збільшенні доступності спецтехніки.

Переваги сервісного контрактного обслуговування:

  • Спрощена тактика Trade-in
  • Зниження витрат на незапланований простій обладнання
  • Можливість тривалого планування витрат
  • Запасні деталі під ваш персональний графік виконання ТО
  • Захист від фінансових втрат, гарантія на послуги, встановлені ціни
  • Збільшення моторесурсу техніки
  • Підвищення ціни на машину під час перепродажу
  • Збільшення рівня ефективності обладнання
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин