Про компанію

Що таке система Cat® Product Link?

Що таке система Cat® Product Link?

Cat® Product Link – пристрій віддаленого контролю, який застосовується для управління парком техніки.

Інформація передається по стільниковому та супутниковому зв'язку за допомогою системи VisionLink, що дозволяє отримувати звіти про стан і працездатності техніки, а також здійснювати картографування і спростити управління парком.

Технічні пристосування і підписка на VisionLink – це основні складові головного набору при постачанні цілого ряду техніки, яка може експлуатуватися як для обладнання Cat®, так і для змішаних парків.

Відмінності функціонування

Технічні пристосування встановлені в систему машин і мають тісний контакт з електронною технікою управління, що забезпечує енергопостачання і контроль таких компонентів, як двигун, система гідравліки чи коробка передач.

Інформація про те, що відбувається і діагностичні коди, а також детальна інформація про мотогодини, паливну витрату й інші технічні дані передаються в надійний інтернет-додаток. Інструменти системи, їх з’єднання з конструкцією машин і гнучка система створення звітності надають результативність управління технікою незалежно від часу й місця.

VisionLink: детальний опис

Швидкий і зручний спосіб перегляду даних забезпечується додатком VisionLink на базі Trimble.

Інформація, яка надається з вашого обладнання, дозволяє зрозуміти її функціонал, стан і рівень продуктивності. Двигун інформує про час роботи, простої, витрати пального, часу пуску, зупинці. Від систем, оснащених електронним управлінням надходять відомості про те, що відбувається і діагностичні коди.

Варіанти для змішаних парків техніки

Cat® Product Link – система, яка є важливою частиною техніки, нарівні з двигуном і коробкою передач. Крім того, величезні можливості цієї технології забезпечують її застосування в цілях управління повністю всім парком техніки в незалежності від марки і моделі. Відомості про обладнання контролюються за допомогою однієї захищеної програми, що виключає необхідність експлуатації різних додатків з різними функціями.

VisionLink є дітищем компанії VirtualSite Solutions, - власність Caterpillar і Trimble. Система відповідальна за створення рішень, які дозволяють власникам змішаних парків ефективно управляти технікою, досягаючи разом з тим зниження експлуатаційних витрат і підвищення продуктивності виходячи з витрат пального та технічного обслуговування.

Додаток VisionLink забезпечує можливість власникам техніки різних виробників використовувати рішення, що надаються Trimble.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин