Про компанію

Скільки Ви знаєте способів скоротити витрати на утримання обладнання?

1355713601458.jpg

Використання даних, що генеруються обладнанням, заощаджує ваші гроші завдяки допомозі в підтримці найкращого стану техніки та в запобіганні не запланованих простоїв. Нижче наведено шість способів, за допомогою яких отримані дані можуть допомогти в управлінні обладнанням і зниженні витрат:

1. Профілактичне технічне обслуговування

Використовуйте переваги електронних попереджень для регламентації і виконання всіх рекомендованих робіт з технічного обслуговування і ремонту.

2. Аналіз проб робочих рідин S • O • S

Регулярно робіть відбір проби масла, холодоагенту та гідравлічних рідин, зверніться до свого дилера Cat® для проведення аналізу на знос, потім швидко прийміть заходи на підставі результатів і рекомендацій фахівця з моніторингу стану (CMС).

C348280-1024x682.jpg

3. Технічні інспекції

Регулярно виконуйте перевірки на наявність диму, витоків, погіршення експлуатаційних показників і т.п. Надсилайте електронні звіти про перевірку своєму дилеру Cat® для використання в програмі моніторингу стану.

4. Своєчасний ремонт до появи технічних несправностей

Використовуйте дані обладнання та електронні попередження для раннього виявлення проблеми. Швидко складайте графік ремонту для запобігання поломок і зниження витрат на ремонт.

5. Навчання оператора

Практичні правила експлуатації значно впливають на експлуатаційні показники і знос компонентів. Дистанційно контролюйте повсякденну роботу оператора для визначення можливостей навчання та заохочення за хорошу роботу.

TRAINING_Zeppelin.jpg

6. Ведення обліку

Автоматичний збір даних історії машини, терміну служби компонентів та операційних витрат. Належний запис допомагає визначати високі витрати або проблемні зони, відстежувати технологічний процес і підвищувати вартість машини при перепродажі.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин