Про компанію

Скільки Ви знаєте способів скоротити витрати на утримання обладнання?

Скільки Ви знаєте способів скоротити витрати на утримання обладнання?

Використання даних, що генеруються обладнанням, заощаджує ваші гроші завдяки допомозі в підтримці найкращого стану техніки та в запобіганні не запланованих простоїв. Нижче наведено шість способів, за допомогою яких отримані дані можуть допомогти в управлінні обладнанням і зниженні витрат:

1. Профілактичне технічне обслуговування

Використовуйте переваги електронних попереджень для регламентації і виконання всіх рекомендованих робіт з технічного обслуговування і ремонту.

2. Аналіз проб робочих рідин S • O • S

Регулярно робіть відбір проби мастила, холодоагенту та гідравлічних рідин, зверніться до свого дилера Cat® для проведення аналізу на знос, потім швидко прийміть заходи на підставі результатів і рекомендацій фахівця з моніторингу стану (CMС).

3. Технічні інспекції

Регулярно виконуйте перевірки на наявність диму, витоків, погіршення експлуатаційних показників і т.п. Надсилайте електронні звіти про перевірку своєму дилеру Cat® для використання в програмі моніторингу стану.

4. Своєчасний ремонт до появи технічних несправностей

Використовуйте дані обладнання та електронні попередження для раннього виявлення проблеми. Швидко складайте графік ремонту для запобігання поломок і зниження витрат на ремонт.

5. Навчання оператора

Практичні правила експлуатації значно впливають на експлуатаційні показники і знос компонентів. Дистанційно контролюйте повсякденну роботу оператора для визначення можливостей навчання та заохочення за хорошу роботу.

6. Ведення обліку

Автоматичний збір даних історії машини, терміну служби компонентів та операційних витрат. Належний запис допомагає визначати високі витрати або проблемні зони, відстежувати технологічний процес і підвищувати вартість машини при перепродажі.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин