Про компанію

Техніка SEM на території України

Офіційні поставки техніки SEM в Україну почалися у 2012 році. Займається реалізацією і гарантійним обслуговуванням техніки SEM по всій території країни компанія Цеппелін Україна. Цеппелін Україна - офіційний дистриб'ютор торговельної марки SEM, яка повністю керується Caterpillar.

694998ab3c836f828f580781d1cef37f (1).jpg

Перевірена якість, ідеальне співвідношення з ціною спеціалізованої техніки є вирішальним фактором при її виборі для багатьох клієнтів. Устаткування SEM придатне для виконання різного роду завдань, функціонал настільки широкий, що техніку застосовують як в гірничодобувній промисловості, так і при проведенні будівельних робіт, використовують у комунальних та аграрних підприємствах при проведенні робіт будь-якої складності в різних умовах.

Завдяки роботі команди фахівців техніка SEM оптимізована для досягнення максимальної ефективності. Якість обладнання повністю відповідає рівню світових стандартів, що застосовуються до сільськогосподарської та будівельної техніки. Професіоналам вдалося втілити в життя новаторські ідеї, зберігши за технікою відносно невеликі габарити для ще більшої маневреності та зручності. При цьому машини SEM не поступаються аналогам по функціональності та продуктивності, але придбати її можна за більш демократичною ціною.

371303964_w640_h640_frontalnyj-pogruzchik-sem.jpg

Ряд переваг техніки SEM:

  • перед здачею в експлуатацію обладнання проходить перевірку, по завершенню якої отримує сертифікат якості;
  • виробництво техніки проходить за всіма стандартами торгової марки САТ на найбільшому заводі Китаю;
  • реалізація та обслуговування забезпечується висококваліфікованим досвідченим дистриб'ютором - компанією Цеппелін Україна.

На особливу увагу заслуговують дійсно універсальні машини - автогрейдер SEM 919 і фронтальний навантажувач SEM 656D HL.

sem919_01.jpg

Автогрейдер SEM 919

Автогрейдер - самохідна землерийна машина для планування ґрунтових доріг, земельних ділянок. Устаткування здатне виконувати функції моделювання ґрунту, ремонту доріг з гравію, іригації і меліорації земель, використовуватися навіть для очищення вулиць від сезонних снігових завалів і перевезення різного вантажу на невеликі відстані.

Компанія Цеппелін Україна гарантує своєчасне та якісне обслуговування в разі виходу з ладу будь-якого елемента система вже після продажу.

sem-agro-loader.jpg

Навантажувач SEM 656D HL

Як правило, використовується в якості обладнання для переміщення зерна у сховища і навантаження різних матеріалів. Навантажувач характеризується можливістю маневреного пересування навіть на технічно складних територіях.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин