Про компанію

Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo

Цеппелін Україна на виставці Mine&Mineral Expo

Цеппелін Україна брала участь у виставці Mine&Mineral Expo, яка прошла з 19 по 21 жовтня 2021 у м. Київ (МВЦ)! Виставка стала частиною XIX Міжнародного енергетичного бізнес‑форума «5Е», у рамках якого одночасно відбулося ще кілька заходів. Також в МВЦ паралельно проходили виставки Дортех і Комунтех й відвідувачі мали змогу вільно пересуватися між експозиціями. Такий формат дозволив гостям ознайомитися з більшою кількістю учасників та продуктів, а нам - поспілкуватися з потенційними замовниками та розповісти зацікавленим про нашу продукцію і технології.

Компанія «Цеппелін Україна» представила на виставці 4 напрямки діяльності: дорожньо-будівельний, гірничий, силові установки та двигуни, а також представники Центру з відновлення компонентів проконсультували наших замовників. На стенді було продемонстровано генератор серії GC - CAT DE50GC. Генератори цієї серії надійні, якісні і доступні в Україні (дізнатися подробиці – https://power-ua.com/lp/lm-mi/generator-stock/).

Окрім генератора гостям показали двигун Caterpillar C2.2, вітрину з запасними частинами для дорожньо-будівельної та кар'єрної техніки, масштабні моделі САТ гірничої та будівельної техніки, а також модель навантажувача SEM. Гірничий департамент представив на стенді нове рішення, яке дуже зацікавило відвідувачів - проєктор голограм з моделями гірничої техніки САТ в роботі і в статиці!

Ми вдячні усім, хто відвідав стенд нашої компанії. Сподіваємось, що гості змогли отримати максимальну кількість корисної інформації, адже ми завжди готові до плідної співпраці!

image
image
image
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин