Про компанію

Ущільнювач ґрунту SEM 520. Продуктивність. Надійність. Ергономіка

Модель SEM 520 оснащена двигуном потужністю 129 кВт, який відповідає екологічним стандартам Stage 2, і має експлуатаційну масу 20 000 кг. У тандемі з двигуном працює гідростатична трансмісія та гідравлічна вібросистема, що дозволяє досягати високої потужності та зниження витрат пального.

520_002.jpg

На ущільнювачі ґрунту встановлена ​​технологія (патент Caterpillar), що збільшує термін служби вібраційного механізму, а відповідно знижує витрати на технічне обслуговування.


Особливості моделі:

  • Висока продуктивність. За допомогою важкого вальця, виконаного з 50-міліметрової сталі, машина ущільнює ґрунт швидше у порівнянні з котками інших виробників.
  • Надійність. Запатентована капсульна технологія вібрації забезпечує більш тривалий термін служби.
  • Зручна панель приладів. Вібропривід оснащений цифровим індикатором частоти коливань. Даний індикатор разом з 3-х рівневим блоком оповіщення дають можливість оператору в будь-який момент проводити контроль роботи машини.

520-sem.jpg


Параметри, що забезпечують переваги ущільнювача ґрунту SEM 520

Універсальність

Дану модель ущільнювача ґрунту можна використовувати на автошляхах, залізничному полотні, на льотному полі, на виробничих площах. Є можливість встановлення обичайки з ромбічними кулачками на валець, щоб ущільнювати зв'язний ґрунт. Обичайка з кулачками квадратної форми допомагає досягати максимальної продуктивності в роботі машини під час ущільнення напівзв’язного ґрунту.

Продуктивна робота

За рахунок важкого вальця (товщина 50 мм) ущільнення ґрунту здійснюється на 10-15% оперативніше, ніж у моделей-аналогів. Ефективна 3-х модульна система охолодження дозволяє котку SEM 520 вільно працювати при температурах повітря до 43 °C.

Надійність

Тривалість служби забезпечується капсульною системою вібрації. Застосування у закритій гідравліці компонентів світових стандартів також сприяє надійній роботі агрегатів і вузлів техніки. А КП, що має електронний блок управління, допомагає зробити експлуатацію котка простою і зручною.

Ергономічна панель приладів

Те, з якою частотою працює вібропривід, відображається на дисплеї цифрового індикатора. Панель управління оснащена 3-х рівневою системою сповіщень та індикатором швидкості обертання мотора.

N6bpyNT1U9tWQIqlDAWATjY3U2r0fs9IzAMO1rLY.jpeg

Завантажуйте каталог техніки з цінами: https://sem-ua.com/lp/b-sem/

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин