Про компанію

В яких умовах можна експлуатувати бульдозери SEM?

В яких умовах можна експлуатувати бульдозери SEM?

Лінійка бульдозерів SEM складається з двох моделей: 816 і 822 D. Але для машин є п'ять пакетів різних опцій, що дозволяє використовувати обладнання в багатьох галузях промисловості. Розглянемо кожну комплектацію більш детально.

Будівельна і дорожня сфера

Левова частка техніки застосовується в будівельних і дорожніх компаніях. Варто зазначити, що обладнання вже встигло себе відмінно показати в даній області.

Незалежно від комплектації машини 816 і 822 D обладнані системою гідростатичного приводу з електронним типом регулювання, що забезпечує тягове зусилля 280 кН і 350 кН. Ще однією перевагою обладнання є те, що управління ходом і відвалом здійснюється за допомогою спеціальних джойстиків. Маневреності вдається домогтися завдяки тому, що гусениці можуть обертатися в противообертанні. Крім того, бульдозери обладнані опцією круїз-контроль: можна зберігати регулювання швидкості.

Машини агрегатований двигунами Weichai: 178 WD10G встановлений на модель SEM 816D, WD12 – на 822 D. Крім того, варто відзначити, що до головних вузлів обслуговування надається доступ, а підтримуючі ролики не потребують ТО. Крім того, кабіна оператора обладнана технологією ROPS, FOPS в штатній комплектації.

Лісова сфера

З метою зведення лісових доріг, переміщення ґрунту, видалення пнів, очищення території машини постачають в комплектації FR. Дана техніка оснащується захистом від великих сучків. Є можливість установки заднього розпушувача або гідравлічної лебідки. Система охолодження машини може бути оснащена допоміжними засобами захисту від проникнення зайвих предметів у радіатор охолодження.

image
image
Вугільна сфера

На електро- і залізничних станціях, складах і портах машинам доводиться взаємодіяти з матеріалом низької щільності. Разом з тим в повітрі є безліч пилу. Крім того, до нюансів роботи можна віднести використання в нічний час доби і переміщення по бетону. Комплектація СН повністю відповідає даним умовам: машини SEM обладнані кабіною з захистом від пилу і спеціальним вугільним відвалом.

Також техніка може бути оснащена допоміжним освітленням, повітряним фільтром тонкого очищення і черевиками з потрійним ґрунтозачепів. Для взаємодії з легкозаймистим продуктом передбачена можливість установки протипожежної системи.

У болотистих місцевостях

Техніка SEM може використовуватися в болотистих місцевостях – модифікація LGP, надана для країн Євразії. Тиск на ґрунт у машин 816 D становить 31,5 кПа, у 822 D - 39 кПа. Разом з тим гусеничний ланцюг включає в себе 42 і 45 черевиків. Відвал опускається на глибину 470 і 600 мм.

Звалища

З метою збирання полігонів бульдозери SEM агрегатовані відвалом WH, 6,8 м3 обсягом. У даній версії техніка оснащена захистом опорних котків і кінцевої передачі від проникнення сміття.

У пустелях

Для експлуатації на піщаному ґрунті машини випускаються в модифікації DS. Застосування такої техніки здійснюється на м'якому хиткому ґрунті з піщаними вітрами. Для попередження надмірного виходу з ладу радіаторів і лопатей вентилятора, пристрій бульдозерів SEM в версії DS передбачає кращий захист мотора, ущільнення робочого місця і рухового відсіку.

Опціонально машини можуть оснащуватися ходовою частиною Apex, яка передбачає черевики шириною 950 або 1050 мм.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин