Про компанію

Котки SEM – відмінне рішення для ущільнення ґрунту

Котки SEM – відмінне рішення для ущільнення ґрунту

Всі ґрунтові вібраційні котки SEM оснащені місткими комфортабельними кабінами з захистом при перекиданні ROPS і системою кондиціонування.

Котки мають ексцентрикові капсульні вібромодулі Caterpillar. Механізм давно показав себе як безшумний і надійний. Право вибору частоти і амплітуди функціонування вібромодуля дає можливість забезпечення якісного здійснення величезного переліку маніпуляцій. Підбір оптимальної частоти здійснюється з робочого місця оператора за допомогою натискання однієї кнопки. Привід вібромодуля здійснюється за допомогою системи гідравліки.

Коток SEM 518 має мости з сухими дисковими гальмами і диференціалом обмеженого прослизання. Він також оснащений трансмісією на електрогідравлічному керуванні та 3-ма передачами переднього і заднього ходу. За допомогою даного різновиду трансмісії вдається перемикати передачі ходу без застосування зчеплення, яке потрібно лише для м'якого початку руху.

image
image

Котки SEM 510 і 512 оснащені мостами італійського виробника Comer з дисковими гальмами мокрого типу і диференціалом обмеженого прослизання. Привід функціонує за допомогою гідростатичної системи. Обидва двохшвидкісні аксіально-поршневі двигуни ходу обертаються від одного насоса ходу з механізованим керуванням продуктивністю.

Монтаж диференціалів з обмеженим прослизанням на ґрунтові котки SEM значно покращує їх прохідність і забезпечує можливість подолання значних кутів нахилу ущільнюваної поверхні.

За рахунок переднього бампера ґрунтового котка значно підвищується притискне зусилля вальця і є можливість установки скребків при застосуванні накладних кулачків на вальці, які також можуть бути вмонтовані опційно при замовленні машини.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин