Про компанію

Вся інформація про вашу машину в одному місці. SEM запускає корисний сервіс для клієнтів

Вся інформація про вашу машину в одному місці. SEM запускає корисний сервіс для клієнтів

Інструкції з експлуатації, каталоги запчастин, формування заявок. Розповідаємо про можливості, які надає нова глобальна система підтримки продуктів SEM e-Service.

Один із важливих критеріїв при виборі техніки – доступність запчастин та сервісного обслуговування. І сьогодні в цьому контексті йдеться не лише про розвиток дилерської мережі. Підтримуючи загальний тренд на цифровізацію, виробники спецтехніки намагаються створити зручніші сервіси для своїх партнерів та клієнтів.

У цій статті йтиметься про одну з таких розробок, представлену компанією SEM (бренд належить корпорації Caterpillar). 18 лютого запуск платформи e-Service відбувся у Китаї.

SEM e-Service – що це таке?

Система SEM e-Service – інтуїтивно зрозуміла платформа з посібниками та каталогами запчастин для техніки SEM

Сервіс призначений для дилерів та власників техніки SEM. Доступні розділи: експлуатація техніки, технічне обслуговування, запасні частини.

SEM e-Service — це платформа, де замовник може знайти каталог запчастин на свою машину, переглянути інструкцію щодо усунення тієї чи іншої несправності, сформувати замовлення на запасні частини та отримати іншу корисну інформацію.

Як отримати доступ?

На першому етапі Вам потрібно звернутися до представника компанії Цеппелін Україна , який допоможе створити обліковий запис у системі. Далі, за серійним номером, він відкриє інформацію про техніку SEM, якою ви володієте. Ви зможете переглядати каталоги запасних частин, інструкції та посібники з обслуговування техніки SEM. Для отримання доступу до інформації про іншу техніку SEM слід звернутися до дилера та пройти додаткову процедуру авторизації.

Як користуватися?

Функціонал SEM e-Service є інтуїтивно зрозумілим. Здійснювати пошук серед даних, розміщених на платформі, користувач може за моделлю машини, серійним номером або ключовими словами. Також є вибір типу документа.
Якщо ваша поточна мета – замовлення запасних частин, на платформі ви можете сформувати запит, в якому вже будуть присутні вірні артикули та опис, після чого надіслати його до Цеппелін Україна

2.png
Одна з функцій SEM e-Service – оптимізація замовлення комплектуючих

Інформацію можна переглядати як з комп'ютерів, так і з мобільних пристроїв. Таким чином, працювати з системою буде зручно і офісним співробітникам, і «польовим» працівникам, які хочуть в режимі онлайн, наприклад, перевірити налаштування машини.

Всі доступні конкретному користувачу книги можна завантажити у форматі pdf для їх перегляду без виходу в інтернет. Також можливий експорт даних до Excel.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин