Про компанію

Як автогрейдер SEM 919 забезпечує точне виконання робіт?

Рішення для точності робіт

Щоб домогтися точності виконуваних робіт і постійного зчеплення відвалу з поверхнею, було вирішено розподілити вагу. 30% ваги машини припадає на передню вісь, 70% - на центр заднього візка. Кабіна розташована на передній напіврамі, що дозволяє оператору бути в одній площині з робочим органом (стандарт для техніки світового класу). У SEM 919 перероблена кінематика підвіски: кут поперечного гойдання передньої осі становить 32 градуси, заднього візка - 25 градусів, хоча зазвичай цей показник у китайської техніки обмежений 15 градусами.

1368684902046.jpg

Виробник гарантує точність роботи системи нівелювання протягом усього терміну служби машини. Для цього на грейдері з'явилися спеціальні вставки на всіх елементах, які в результаті великих навантажень поступово починають "люфтить" (на кріпленні тягової рами, між поворотним кругом і тяговою рамою, на черевиках поворотного круга і т.д.). У разі появи "люфтів" оператор може або поміняти пластикову вставку, або підтягти її.

Легкість керування

Гідравліка - запатентоване рішення Caterpillar, повна назва - система пріоритетної пропорційної компенсації тиску. Виробник обіцяє високу чутливість органів управління, а крім цього - сумісність з будь-якою системою нівелювання.

1368684913953.jpg

Відвал обладнаний 7-позиційною кулісою, яка серед всіх китайців є тільки у них. Причина: в процесі проектування дуже складно обчислити кінематику і змусити всі елементи працювати правильно. Управління кулісою проводиться з кабіни. Крім цього, є можливість змінювати положення черевиків кріплення відвалу, тобто виносити відвал далеко за машину і регулювати його практично у всіх площинах.

Замість мостів Meritor - власна розробка

Нові машини комплектуються власною розробкою компанії. Відмовитися від загальноприйнятого серед китайських виробників рішення SEM змусили труднощі з обслуговуванням таких мостів і недостатні допустимі навантаження. "На Meritor на одній стороні знаходиться 6 тавотниць, і це все потрібно обслужити. Плюс, потрібно міняти масло, яке знаходиться в картері моста, кожні 1 000 мотогодин. Наш міст не має тавотниць зовсім, а масло змінюється через 2 000 мотогодин", - розповів представник компанії.

1368684941593.jpg

Все для оператора

Всі важелі управління знаходяться під рукою, сидіння оператора - регульоване, встановлений кондиціонер.

Розпушувач пропонується на вибір з 3 або 5 основними зубами, але можна поставити і 9-зубний кирковщик для обслуговування доріг. Також особливістю техніки SEM є функція плаваючого відвалу, яка особливо стане в пригоді при обслуговуванні доріг взимку: відвал під власною вагою повторює профіль дороги, і, рухаючись на великій швидкості, машина здатна зрізати всі спресовані нашарування снігу і льоду.

1368684962859.jpg

Ознайомтеся, також, з основними технічними характеристиками моделі SEM919 в розділі Автогрейдери.

Щоб отримати додаткову інформацію - зв'яжіться зі спеціалістами компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин