Про компанію

Як та де працюють бульдозери бренду SEM?

Як та де працюють бульдозери бренду SEM?

Модельний ряд бульдозерів SEM складається з двох моделей - 816D, 822D. Виробник надає машинам 5 пакетів різних опцій. Це дозволяє використовувати обладнання в багатьох областях.

Будівництво і зведення доріг

Більшість бульдозерів SEM використовується в будівельній та дорожній сферах. Ця техніка вже встигла себе добре показати на практиці.

Незалежно від типу моделі SEM816D і 822D обладнані системою гідростатичного приводу на електронному управлінні, яке забезпечує тягове зусилля 280 кН і 350 кН. Також одним із значних плюсів обладнання є управління ходом і відвалом, яке регулюється за допомогою джойстиків. Маневреність техніки досягається завдяки можливості пересування гусениць в противообертанні. Крім того, ці машини мають опцію круїз контроль, при якій оператор зберігає налаштування швидкості.

Бульдозери обладнані двигунами Weichai: 178-сильний WD10G використовується на бульдозері SEM 816D, WD12 – на 822D. Крім того, до головних точок обслуговування надано швидкий доступ, а підтримуючі ролики не потребують технічного обслуговування. Також варто відзначити, що кабіна обладнана системами ROPS і FOPS в стандартній комплектації.

Лісова сфера

Щоб прокладати лісові дороги, перевозити землю, викорчувати пні, прочищати територію, бульдозери SEM поставляються в комплектації FR. Така техніка має захист від великих сучків. Крім того, є можливість установки заднього розпушувача або гідравлічної лебідки. Система охолодження може бути укомплектована також додатковими інструментами захисту від проникнення зайвих предметів у радіатор.

image
image
Вугільна сфера

На електричних і залізничних станціях, вугільних складах і портах бульдозери взаємодіють з продуктом низької щільності. Разом з тим в повітрі міститься велика кількість пилу і бруду. Крім того, до нюансів роботи можна віднести використання в темний час доби і можливість переміщення по бетону. Модифікація СН повністю відповідає даним умовам: машини SEM обладнані кабіною захисту від пилу і вугільним відвалом.

Техніка може бути оснащена додатковим освітленням, повітряним фільтром тонкого очищення і черевиками з потрійним ґрунтозачепами. Для взаємодії з легкозаймистим продуктом передбачена можливість установки протипожежної системи.

Болота

Машини SEM можуть працювати і на болотистих зонах. Для країн Євразії передбачена модифікація LGP. При цьому тиск на ґрунт у машини 816D становить 31,5 кПа, у 822D – 39 кПа. Разом з тим гусеничний ланцюг включає в себе 42 і 45 черевиків, а відвал може опускатися на глибину 470 і 600 метрів.

Звалища

Для очищення полігонів у бульдозерів SEM є відвал WH об'ємом 6,8 м³ і 12,7 для моделі 822D WH. Техніка оснащена захистом опорних котків і кінцевої передачі від проникнення сміття.

Пустелі

Для функціонування на пісках бульдозери постачають в комплектації DS. Робота даної техніки відбувається на м'яких ґрунтах. Для запобігання швидкого виходу з ладу радіаторів і деталей вентиляторів, пристрій машин SEM в версії DS передбачає покращений захист двигуна, ущільнення кабіни і відсіку двигуна.

Бульдозери можуть бути оснащені ходовою частиною Apex, яка включає в себе черевики шириною 950 і 1050 мм.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин