Про компанію

Як вибрати фронтальний навантажувач?

Як вибрати фронтальний навантажувач?

Фронтальний навантажувач - універсальна техніка, яка знайде застосування на самих різних об'єктах і сферах діяльності: на будівництві і в кар'єрі, в сільському господарстві та ін. Дане обладнання є незамінним для розчищення, при плануванні території, а можливість монтажу допоміжного обладнання, істотно збільшує спектр робіт, який може виконати навантажувач.

Для того, щоб техніка була по-максимуму корисна для підприємства, її доцільно грамотно вибирати.

В процесі вибору фронтального навантажувача для певних завдань, спочатку слід спиратися на технічні особливості, такі як:

  • вантажність
  • об’єм ковша
  • можливість установки допоміжних споряджень.

Так, наприклад, для робіт в фермерської діяльності та на компактних будівельних об'єктах цілком достатньо невеликого навантажувача. Тут пріоритетне значення має діапазон навісних систем, з яким може взаємодіяти дане обладнання. Для серйозних умов експлуатації, величезне значення має потужність пристрою і об’єм ковша. Адже в цьому випадку необхідно взаємодіяти з великими обсягами досить важкого матеріалу.

Техніка для промислових чи комунальних цілей

Навантажувачі промислового типу можуть функціонувати беззмінно протягом багатьох годин. Як правило, дані моделі машин пересуваються по V-, L- або Y-подібній траєкторії і відповідають за виконання завдань по завантаженню / розвантаженню. Варіанти комунальних навантажувачів характеризуються ще більшою маневренністю і можуть здійснювати ширший спектр функцій. Навантажувачі функціонують на холостому ході, на протязі тривалого часу можуть стояти з вимкненим запалюванням, і вести розкопки.

image
image

З урахуванням області експлуатації обладнання і намічених цілей, підбирається оптимальна модифікація транспорту, після чого підбирають робочі параметри техніки.

Типорозмір

З метою економної витрати коштів доцільно знайти оптимальне співвідношення між мінімальною витратою матеріалів і високим рівнем продуктивності фронтального навантажувача. При цьому вкрай важливо спочатку підрахувати вагу переміщуваних матеріалів і обсяг робіт за зміну. Багато споживачів помиляються при виборі навантажувача невеликого розміру з метою економії. Але це сприяє зворотному ефекту, оскільки техніку доводиться оснащувати ковшем більшого обсягу, що далеко не найкращим чином впливає на запас ресурсів.

Основні критерії при підборі моделі навантажувача:

  • вантажність: 3-6 тонн;
  • об’єм ковша 1,4 - 5,5 м³;
  • потужність;
  • витрати пального.

Додаткові поради щодо вибору

До придбання фронтального навантажувача слід звертати увагу на його шини, на тип трансмісії. Необхідно обов'язково проаналізувати масу і кількість відділів в гідророзподільнику. Ці критерії істотно відбиваються на якості роботі. При наявності допоміжного обладнання і функцій навантажувач буде справжньою багатофункціональною технікою. З метою здійснення робіт зі зведення доріг будуть корисні щітки і снігоочисники, а із землеустрою фрези і щелепні відвали.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин