Про компанію

Які переваги гусеничних бульдозерів SEM?

Які переваги гусеничних бульдозерів SEM?

За своєю конструкцією бульдозери є самохідними машинами, що функціонують з гусеничною ходової частиною, яка обладнана робочим органом – відвалом. Гусенична ходова частина техніки даної лінійки характеризується вражаючою прохідністю, завдяки чому вдається продуктивно її застосовувати при створенні неблагополучних ґрунтів з підвищеною в'язкістю. Різні за своєю формою відвали і можливість установки допоміжної гідравлічної техніки в істотному ступені розширюють функціонал бульдозера і область його застосування.

Гусеничні бульдозери в будівельній сфері, комунальній та сільськогосподарській діяльності використовуються повсюдно. За допомогою даної техніки можна вирішити цілий перелік проблем, таких як:

  • підготовка будівельного території, що припускає зняття верхнього шару ґрунту;
  • формування невеликих за глибиною каналів;
  • пошарове переміщення верхньої частини ґрунту до екскаваторної техніки для наступного навантаження на самоскид;
  • зведення насипів;
  • засипка канав і траншей;
  • зачистка пологих схилів;
  • планування бази при зведенні автомобільних доріг і споруд;
  • спорудження з'їздів, насипів та виїмок.

Гусеничні бульдозери характеризуються чудовою маневреністю, тому можуть використовуватися на самих різних невеликих майданчиках. Багато будівельних організацій використовують цей різновид транспорту з метою підготовки простору за умови обмеженої території.

Гусеничні бульдозери відрізняються простотою експлуатації і технічного обслуговування. Будь-які ремонтні заходи можуть проводитися в максимально короткий час за рахунок доступності запасних частин.

Також ще однією серйозною перевагою є високий рівень продуктивності. Бульдозери можуть застосовуватися також в умовах великих обсягів роботи. Для цього використовуються моделі високої потужності, що працюють на окремому типі ґрунту.

Відмінною рисою гусеничного бульдозера виступає велика прохідність, яку вдається досягти завдяки широкій опорній поверхні, що дозволяє мінімізувати тиск. Це в свою чергу дозволяє виконувати величезний спектр завдань за умови нестійкості ґрунту. При необхідності обладнання може бути залучено до роботи в умовах болотистої місцевості. Воно експлуатується скрізь, де застосування техніки на колісному ходу є неможливим.

Експлуатація техніки будь-якої комплектації робить можливими постачання обладнання майже в усі кліматичні зони. Функціонуючи за умови величезних температурних перепадів і в специфічних умовах навколишнього середовища, гусеничні бульдозери можуть досить тривалий час безвідмовно виконувати свою роботу.

Пропонуємо ознайомитися з відгуком про роботу з бульдозером SEM 816D:

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин