Про компанію

Які переваги використання системи Product Link

Які переваги використання системи Product Link

CAT® Product Link представляє собою систему віддаленого контролю, яка необхідна для управління парком устаткування.

Відомості передають по стільниковому та супутниковому зв'язку, використовуючи при цьому систему Vision Link на базі Trimble, що дозволяє отримувати звіти щодо стану та використання техніки, здійснювати картографування та спростити процес управління парком.

Технічні інструменти та підписка на систему VisionLink – це основні компоненти традиційного набору при постановці величезного переліку машин, які використовуються як для обладнання CAT®, так і для парків комбінованого типу.

CAT® Product Link: нюанси функціонування

Технічні пристосування вбудовані в пристрій машин і тісно пов'язані з електронними системами регулювання, що забезпечують енергопостачання і контроль таких деталей, як двигун, система гідравліки і коробка передач.

Дані про події та діагностичні коди, як і докладна інструкція по напрацюванню, паливній витраті та іншим параметрам передаються в надійний додаток. Пристосування системи, їх передача в пристрій машин і лояльна система звітності гарантують надійне управління технікою в будь-який час і в будь-якому місці.

VisionLink

Швидкий і зручний метод перегляду відомостей забезпечується VisionLink на сервері Trimble.

Інформація, що надходить з вашої техніки, дозволяє зрозуміти її принцип роботи, стан на поточний момент, а також ефективність парку.

Двигун показує дані про години роботи, простої, витрату пального, часу пуску і зупинки. Від систем, обладнаних електронним регулюванням, надходять відомості, що відбувається і коди діагностики.

Чи є рішення для змішаних парків обладнання?

CAT® ProductLink – це екосистема, яка є важливою складовою техніки. Крім того, величезні можливості даної системи дозволяють експлуатувати її для управління всім парком техніки в незалежності від марки й моделі. Відомості про обладнання контролюються за допомогою однієї захищеної програми, що виключає необхідність використання різних додатків з різним набором функцій.

VisionLink – це дітище компанії Virtual Site Solutions, яка є власністю Caterpillar і Trimble. Її завдання полягає у створенні рішень, що дозволяє власникам змішаних парків якісно управляти обладнанням, досягаючи разом з тим зниження експлуатаційних витрат пального і технічного обслуговування.

З VisionLink власники обладнання різних брендів здатні використовувати можливості, що надаються Trimble.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин