Про компанію

Які переваги використання системи Trimble?

Які переваги використання системи Trimble?

GPS, лазерні та ультразвукові системи авто управління для дорожнього будівництва та землерийного устаткування дають можливість автоматизувати функціонування машин, а також підвищити швидкість і точність маніпуляцій.

Сучасні вимоги до дорожнього будівництва мають на увазі швидке виконання робіт з високою точністю та скрупульозним контролем собівартості. Це говорить про відсутність позапланових простоїв і переробок, а число застосовуваних матеріалів – мінімально необхідне для реалізації проекту.

Цеппелін Україна пропонує Trimble для дорожнього будівництва. Не важливо: чи займаєтеся Ви зведенням нових доріг чи ремонтуєте старі, Trimble дозволить Вам створити надійну конструкцію, скоротити витрату продукту та поліпшити продуктивність. Чим більше ви користуєтеся даним рішенням, тим більш результативним воно буде для Вас.

Цеппелін Україна пропонує TRIMBLE для повного циклу дорожнього будівництва, починаючи з розробки й закінчуючи реалізацією проекту; від ескізу до останнього проходу котка. Користуючись програмним забезпеченням TRIMBLE Business Center Heavy Construction Edition і технологією TRIMBLE 3D, Ви можете підібрати кращі геометричні параметри для укладання спочатку або вже існуючих шарів асфальтного покриття.

Якісне дорожнє полотно починається з грамотної підготовки основи і земляного покриття ще до того, як асфальтоукладальник приступить до виконання своєї роботи. З метою зведення нових доріг в програмному забезпеченні створюється нова тривимірна модель. Технологія автоматизованого регулювання TRIMBLE 3D GCS900 на автогрейдері дозволяє виключити левову частку передбачуваних дій по ущільненню асфальтного покриття та домогтися характеристик, максимально наближених до проектних. За допомогою неї можна оптимізувати переміщення котка, економити пальне спеціалізованого обладнання та збільшити продуктивність робіт.

У сфері дорожнього будівництва дуже важлива надійність, оскільки Ви втрачаєте кошти при будь-якому простої техніки. Неважливо, вибираєте Ви доступні за вартістю та легкі в застосуванні інструменти або високопродуктивні рішення, техніка TRIMBLE побудована таким чином, щоб можна було витримати високий температурний режим, пил, сильні ударні та вібраційні навантаження – все, що вважається нормою для дорожньо-будівельного обладнання. Якісна техніка попереджає простої, а велика сервісна мережа Цеппелін Україна гарантує оперативну та надійну підтримку.

Застосовуючи TRIMBLE від Цеппелін Україна при зведенні автомобільних магістралей і великих об'єктів ви переходите на наступний рівень конкурентоспроможності. Ви приходите до нового рівня продуктивності, який дозволяє Вам вигравати тендери і ставати більш успішним від одного проекту до іншого.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин