Про компанію

Запасні частини SEM

Запасні частини SEM

При придбанні навантажувача китайського виробника або інших товарів торгової марки SEM кожен покупець задається питанням, наскільки доступні запасні частини для машин від даного бренду.

«Цеппелін Україна» - дистриб'ютор компанії «Shandong SEM Machinery Co» і постачальник продукції SEM в Україні спільно з реалізацією навантажувачів, котків, грейдерів та іншої будівельної техніки надає високоякісне обслуговування і забезпечує поставку повного асортименту запасних частин, які необхідні для виконання своєчасного ремонту обладнання китайського бренду.

Сервiсні центри

Величезна мережа центрів обслуговування й офіційних філіалів «Цеппелін Україна» є в усіх областях країни. Налагоджена логістична система забезпечує максимально оперативну доставку запчастин в незалежності від місця експлуатації обладнання. Такий підхід гарантує високий рівень сервісу навантажувачів фронтального типу і скорочує час на ремонт техніки. Мережа центрів «Цеппелін Україна» стрімко розширюється, що робить сервіс для українського споживача більш комфортним і ефективним.

Переваги роботи з «Цеппелін Україна»

Працівники сервісних центрів мають великий досвід і проходять необхідну технічну підготовку на виробництвах, що забезпечує високий рівень обслуговування і надання вичерпної інформаційної підтримки для вибору необхідних запасних деталей. Величезний досвід роботи дає можливість співробітникам надати допомогу з урахуванням даних статистики про відмови техніки. У майбутньому це дозволить мінімізувати ремонт обладнання завдяки відсутності потреби доставки потрібних вузлів та елементів.

Застосування інноваційних програмних продуктів і автоматизованих систем обліку дає можливість компанії практично відразу отримати дані про наявність необхідних деталей. Завдяки налагодженій системі поставок забезпечується швидке вирішення будь-яких питань по доставці потрібних запасних деталей в місця експлуатації техніки в незалежності від регіону країни.

Оригінальні запасні частини для спеціалізованого обладнання, які виробляються на заводах SEM, завдяки впровадженій системі контролю якості Caterpillar відомі своєю підвищеною зносостійкістю і відмінною якістю виробництва. Це дає гарантію, що після виконаного сервісного обслуговування або ремонту, техніка збереже свої високі показники продуктивності, надійності і безпеки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин