Про компанію

Зручність світового рівня в бульдозерах SEM 816 LGP

Зручність світового рівня в бульдозерах SEM 816 LGP

Двигун Weichai WD10G178E25 володіє чудовими характеристиками потужності і відповідає всім вимогам стандарту за відпрацьованими газам Stage II.

Гідростатичний привід сприяє безступінчастому регулюванню швидкості руху в діапазоні від 0 до 10 км/год. Для бульдозера SEM 816 LGP характерне плавне, швидке виконання операцій. Він може легко виконувати розвороти на 180 градусів. Також можливе виконання «силових поворотів». Ці характеристики покращують маневреність і продуктивність бульдозера.

Надійність трансмісії забезпечують декілька передових системи:

  • система електронного модулю управління;
  • система приводного насоса
  • система двигуна гусениць.

Бульдозери SEM 816 LGP відмінно працюють в діапазоні температур від -40° до + 50° C. Такого результату вдалося досягти завдяки поліпшеній, новій системі охолодження. Модульна конструкція радіатори системи охолодження дозволяє спростити його ремонт і заміну. Решітка радіатора забезпечує високу тепловіддачу і легкий доступ для проведення техобслуговування.

Кабіна оператора

У моделі 816 LGP за рахунок багатофункціонального джойстика керування, який інтегровано з трансмісією, вдалося значно зменшити втомлюваність оператора протягом багатьох годин роботи на майданчику.

Просте, зручне керування бульдозером забезпечено органами управління гідравлічною системою.

Кабіна зі зниженим рівнем шуму забезпечена:

  • вентиляцією;
  • опаленням;
  • кондиціонером;

Всі ці компоненти роблять роботу в кабіні бульдозера більш комфортабельною.

Автоматичне спостереження за роботою системи з функціями сигналізації забезпечено кращою в класі електричною системою.

Електронна система діагностики в автоматичному режимі слідкує за основними показниками працюючого бульдозера. Контрольно-вимірювальна панель забезпечує трирівневу систему сповіщень про помилки в роботі машини.

Техобслуговування

Інтервали заміни мастила в гідросистемі збільшені до 2000 годин, що значно зменшує витрати на технічне обслуговування. Гідророзподільник приводу робочого обладнання розміщений окремо від баку системи гідравліки. Це спрощує сервісні та діагностичні роботи.

Ходова частина бульдозера

Хороші показники надійності досягаються завдяки компонентам ходової частини із застосуванням технологій світового класу. Опорні і підтримуючі котки закритого типу не потребують техобслуговування. Для підвищення ефективності трансмісії бортовий редуктор планетарного типу створює високий коефіцієнт трансформації крутного моменту.

Надійні підшипники і багатодискові гальма мокрого типу знижують тепловідведення, що в свою чергу запобігає зносу ходової частини.

Несучі елементи

Всі несучі елементи і їх з’єднання спроектовані с необхідним запасом міцності. Під час розробки було використано математичне моделювання навантажень, які виникають в процесі експлуатації. Також проводилися аналіз довговічності компонентів та стрес-тести.

При виробництві бульдозера SEM 816 LGP використовуються технології зварювання світового рівня і ретельний контроль якості продукції.

Навісне обладнання

SEM 816 LGP може оснащуватись великою кількістю навісного обладнання: півсферичним відвалом, розпушувачем, тяговим брусом тощо.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин