Про компанію

Огляд особливостей Центру з відновлення компонентів

Огляд особливостей Центру з відновлення компонентів

Компанія Цепелін Україна завжди готова запропонувати більше запасних деталей та сервіс. У нас є комплексні рішення для вашої справи. Ваш рівень довіри до нас зростає, завдяки чому ми створюємо нові переваги для вас. Саме тому було створено виробничо-технічну базу – Центр по відновленню деталей (CRC).

CRC – це інноваційне технологічне обладнання для механічної обробки, встановлення та тестування. За рахунок цього рішення власники спецтехніки на даний момент можуть значно скорочувати свої витрати на купівлю нових вузлів та агрегатів за рахунок одержання відновлених компонентів з підвищеним ресурсом.

Подібно до годинникового механізму всі процеси виробництва розраховані до хвилини, регламентовані витрати часу та матеріалів, склад необхідних запасних деталей, техніка світового рівня спільно з оригінальним стендом для випробувань Power Test.

Виробничо-технічна база є унікальним у своєму роді центром в Україні, де можна відновити та відремонтувати складові деталі.

Основою виробничо-технічної бази є стенд, за допомогою якого можна проводити випробування двигунів Engine Test Stand з повною системою охолодження. В основі роботи стенду випробування лежить динамометрична технологія, за допомогою якої можна максимально безпечно контролювати рівень навантаження двигуна.

Тестування навантаження двигуна єдиний спосіб перевірки працездатності двигуна.

У ході застосування динамометричної технології двигун здатний вміло функціонувати в рамках всього заданого спектра потужності без його введення в експлуатацію. Похибки у складанні можуть бути виявлені ще до того моменту, як двигун встановлений на шасі, і реальна оцінка робочого стану двигуна може бути заздалегідь проведена.

image
image
Основні переваги CRC
  • Контроль чистоти. Усі складові деталі, які потрапляють у центр, починають переміщатися центром відновлення з камери попереднього миття за допомогою професійної техніки Керхер.
  • Крани Demag. Гарантують необхідний рівень безпеки та безперебійності робочих операцій.
  • Стенди Cat. Взаємодія з двигунами потребує необхідного рівня надійності та ергономічності стендів. З цією місією повною мірою справляються стенди Cat з гідравлічною системою регулювання.
  • Чистота елементів. Чистота за допомогою сертифікованої рідини забезпечує комплекс BvL та Cat з технологією фільтрації складових частинок до трьох мікрон.
  • Робоча область механіка включає обов'язково комп'ютер, який гарантує візуалізацію ретельного регламенту ремонту аж до потрібного зусилля, яке потрібно для затягування кріплення, і дозволяє контролювати та оцінювати ефективність робочих процесів.
  • Відеоскоп. Спільно з іншими спеціальними знаряддями у вигляді верстатів, пресів або морозильної камери спеціальні пристрої складаються з відеоскопа, що дозволяє оглянути внутрішній простір вузлів, завдяки чому суттєво знижується час візуального діагностування.
  • Система фільтрації Bulk Fuel Filtration System наповнює готовий двигун очищеним за стандартами ISO 16/13 паливом.
  • Склад запасних деталей, що працюють згідно з сертифікатом Caterpillar, дозволяє контролювати наявність та кількість запасних деталей. Є також взаємозв'язок з іншими складами України та світу для автоматичного поповнення.
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин