Про компанію

Переваги та особливості нових автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Переваги та особливості нових автогрейдерів SEM 915 та SEM 917

Компанія SEM поповнила свій модельний ряд. Так, на початку літа 2020 стартував випуск двох моделей автогрейдерів SEM915 і SEM917.

Малогабаритність і маневреність

Ці моделі являють собою машини невеликого розміру шириною менше 2,5 м. Вони відрізняються більшою маневреністю при виконанні певних опцій в порівнянні з більш габаритними версіями. Крім того, вони дозволяють оптимізувати логістику.

Конструкція і зовнішній вигляд

Автогрейдери відрізняються сучасним дизайном і володіють конструктивними характеристиками, які дають можливість виконувати точне грейдерування при будь-якому напрацюванні техніки.

Поворотний круг з внутрішнім зачепленням і поворотними зубами закріплюється до поворотної рами за допомогою 4 сталевих черевиків. Для зниження вартості володіння в автогрейдерах застосовані фторопластові витратні пластини, які кріпляться між черевиками, поворотним кругом і безпосередньо між самим поворотним кругом і тягової рамою. Завдяки цьому рішенню вдалося зменшити знос металевих складових.

Ви можете нівелювати люфт, який може виникнути в процесі експлуатації. Дана маніпуляція проводиться за допомогою регулювальних пластин і болтів. При сильному зносі буде досить просто замінити фторопластові деталі. Так, механізм автогрейдерів нових моделей SEM915 і SEM917 забезпечує підтримання високої точності робіт на протязі всього експлуатаційного періоду.

Кабіна з покращеною оглядовістю

Для підтримання високої продуктивності роботи і точності виконуваних дій потрібно забезпечити високий рівень комфорту, щоб робочий процес і втома не впливали на якість грейдерування. Це завдання вирішує кабіна оператора, яка встановлюється на фронтальній рамі автогрейдера. Такий пристрій дає можливість оператору бачити обидва краї відвалу в будь-якій позиції фронтальної рами навіть при роботі в позиції «крабовий хід».

Комфортна і містка 4-вугільна кабіна з панорамними вікнами гарантує максимальну видимість, а за допомогою обігрівального обладнання та систем кондиціонування вдається створити комфортні умови для роботи при будь-якій погоді.

image
image
Гідравлічна система і ефективність пального

Гідравлічна система з закритим центром і зворотним зв'язком по навантаженню дає можливість одночасного виконання декількох функцій. Система задіює аксіально-поршевий насос і систему компенсації тиску Caterpillat PPPC. Швидкість здійснення робочих опцій залежить лише від нахилу важеля управління.

Гідравлічні розподільники знаходяться точно під важелями управління системою. Це забезпечує мінімізацію ходу, зниження люфту і зменшення сприйнятливості гідравліки.

Аксіально-поршневий насос відрізняється високою паливною продуктивністю за рахунок того, що ефективність регулюється виходячи з навантаження в системі. Якщо жодна опція гідравліки не використовується, насос виводить планшайбу в нейтральну позицію, майже припиняючи подачу мастила в систему і знімаючи навантаження з двигуна. Це дозволяє зменшити витрату пального.

Коефіцієнт технічної готовності

Коефіцієнт технічної готовності є показником, що впливає на продуктивність. Чим менше техніка знаходиться в простої, тим вище цей показник. Він повністю залежить від якості обладнання і часу, який потрібен для проведення регламентних робіт.

Для збільшення надійності і КТГ машини встановлюють тандемний візок особистого виробництва SEM з підвищеними інтервалами технічного обслуговування. Вони виконуються один раз в 2 000 мотогодин і передбачають маніпуляції по зміні мастила всередині тандемів та заднього моста, а також перевірці рівня зносу гальмівних накладок. Разом з тим необхідність в щоденному змазуванні повністю відсутня.

На автогрейдери SEM встановлюють гальма з пневмогідравлічним приводом – два абсолютно автономних контури. Якщо один з цих контурів вийде з ладу, другий буде в робочому стані. Дане рішення робить машини ще більш надійними в плані безпеки для оператора і оточуючих осіб.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин