Про компанію

Плюси сервісу від компанії "Цеппелін Україна"

Плюси сервісу від компанії "Цеппелін Україна"
Оригінальні комплектуючі SEM

При придбанні спеціалізованого обладнання SEM власники завжди цікавляться питанням доступності запасних частин даного виробника. Незважаючи на високий рівень надійності і своєчасність обслуговування навіть техніка світового рівня час від часу вимагає виконання ремонту і заміни певних елементів і вузлів.

Виступаючи офіційним дистриб'ютором організації Shandong SEM Machinery Co і постачальником спеціалізованого обладнання в Україні, компанія «Цеппелін Україна» на ряду з продажем фронтальних навантажувачів, котків, бульдозерів та іншої техніки SEM надає сервіс і виконує поставку повного переліку запасних деталей, які потрібні для виконання своєчасного ремонту.

Сервісні центри SEM

Широка мережа сервісних центрів і офіційних представництв Цеппелін Україна представлена у всіх областях України та охоплює не тільки великі обласні центри. Налагоджена система логістики забезпечує оперативну доставку потрібної клієнту матеріальної частини в незалежності від місця роботи обладнання. Це гарантує ефективний сервіс і дає можливість мінімізувати час на ремонт обладнання SEM, обумовлений тривалим очікуванням потрібних запасних деталей. Мережа сервісних центрів «Цепелін Україна» регулярно розширюється, що робить сервіс обладнання для українських організацій з кожним роком все зручніше і якісніше.

Плюси співпраці з Цепелін Україна

Професійні співробітники сервісних центрів мають колосальний досвід і проходять спеціальну підготовку на виробництві. Це забезпечує високу якість сервісу і гарантує максимально вичерпні консультації щодо вибору потрібних запасних частин. Багатий досвід дозволяє ще на етапі вибору і покупки техніки SEM допомогти з оптимальною комплектацією спецтехніки. В майбутньому це дає можливість скоротити роботи по ремонту обладнання.

Застосування інноваційних програмних продуктів і автоматизованих систем обліку забезпечує миттєве надання даних про те, де в Україні і в якому обсязі присутні запасні деталі для того чи іншого виду техніки. Налагоджена система поставок гарантує швидке вирішення будь-яких питань по доставці потрібних запасних деталей в ділянки експлуатації обладнання в незалежності від регіону.

Оригінальні комплектуючі для спеціалізованої техніки, які виробляються на заводах SEM, відрізняються відмінною якістю виробництва та високу зносостійкість, що обумовлено впровадженою системою контролю якості Caterpillar. Це в свою чергу служить гарантом того, що після виконаного обслуговування або ремонту, фронтальний навантажувач і інше обладнання SEM забезпечить відмінні показники продуктивності і надійності.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин