Про компанію

Техніка Cat® і SEM будує дороги України

12 квітня було відновлено будівництво південної об'їзної траси навколо Дніпра - робочі приступили до другої черги ремонту дороги. Будівельні роботи проводить компанія "Автомагістраль-Південь".

«Автомагістраль-Південь» - лідер українського ринку будівництва автодоріг і давній партнер Цеппелін Україна. Компанії співпрацюють вже більше 13 років.

В автопарку підприємства широкий спектр кращої дорожньо-будівельної техніки Cat®: автогрейдери моделі 120К, асфальтоукладальник 255F, ресайклер RM 500, колісні екскаватори М315 і М317, гусеничний екскаватор 336D, фронтальний навантажувач 950 GC, екскаватори-навантажувачі 428F2 і колісні міні-навантажувачі 246D з необхідним навісним обладнанням. Є також якісна китайська техніка SEM – автогрейдери і фронтальні навантажувачі.

     

«Ми будуємо дороги на сучасному обладнанні, яке використовують провідні міжнародні будівельні компанії. Використовуємо сучасні технології, матеріали, техніку. У нас найбільш професійна і досвідчена команда фахівців. Це дозволяє гарантувати якість нашої роботи, яка відповідає всім міжнародним стандартам», - сказав генеральний директор «Автомагістраль-Південь» Микола Тимофєєв.


17 травня, в рамках візиту до Дніпропетровської області, Президент України Петро Порошенко відвідав будівництво об'їзної дороги навколо Дніпра. Глава держави обговорив всі деталі з губернатором Дніпропетровської області Валентином Резніченко та представниками служби автомобільних доріг в області.

«В області кілька пріоритетних напрямків. Ці напрямки становлять: будівництво чи капітальний ремонт дороги з Дніпра до Києва. Це те, про що роками мріяли жителі області і за 26 років так і не дочекалися. Сьогодні перший прорив, перші 12 кілометрів повинні бути добудовані в цьому році, в повному обсязі виділено фінансування, за напрямами і обсягами, на які є проектна документація», - заявив Петро Порошенко.


Радник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Юрій Голік зазначив, що перший етап будівництва - зведення шляхопроводу, - практично завершено. «За під'їзди і з'їзди з цього обходу відповідає найбільша дорожньо-будівельна компанія в нашій країні - «Автомагістраль-Південь». Що це дасть області? Це дасть рівну дорогу від Дніпра до Запоріжжя і від Дніпра до столиці», - сказав Юрій Голік.

За словами генерального директора «Автомагістраль-Південь» Миколи Тимофєєва, ремонт дороги закінчать до кінця року: «В цьому році ми здамо 12 кілометрів автомобільної дороги Н31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. Побудована дорога дозволить підвищити комфорт водіїв і пасажирів, які подорожують з Києва до Дніпра і навпаки. Крім того, ведуться будівельні роботи на обході Дніпра і ремонт автомобільної дороги Н08 Дніпро-Запоріжжя».

    


до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин