Про компанію

Якісне ущільнення з ґрунтовими котками SEM

Якісне ущільнення з ґрунтовими котками SEM

Caterpillar – компанія, яка відома своїми надпотужними вібраційними котками, які виробляються під брендом Cat, і надійні бюджетні моделі SEM.

Розглянемо моделі SEM 510, 512, 518. Ця техніка оснащена просторими комфортабельними кабінами з захистом ROPS і системами кондиціонування.

Ці машини обладнані капсульними вібромодулями від Caterpillar. Пристрій давно себе зарекомендувало як беззвучне та надійне обладнання. Завдяки можливості підбору частоти амплітуди вдається забезпечити надійне здійснення величезного переліку маніпуляцій. Підбір високої або низької частоти здійснюється безпосередньо з робочої зони одним тільки натисканням клавіші. Привід вібромодуля приводиться в роботу за допомогою системи гідравліки.

image
image

Машина 518 обладнана мостами з сухими дисковими гальмами, диференціалом обмеженого прослизання і трансмісією з електрогідравлічним регулюванням, а також трьома передачами заднього і переднього ходу. Цей тип трансмісії забезпечує перемикання передач без застосування зчеплення, яке застосовується виключно для плавного старту.

Машини 510 і 512 обладнані італійськими мостами Comer з дисковими мокрими гальмами і диференціалом обмеженого прослизання. Безпосередньо сам привід здійснюється за допомогою системи гідравліки. Два двошвидкісних аксіально-поршневих мотора обертаються від одного аксіально-поршневого насоса ходу з механічним регулюванням ефективністю.

Диференціал з обмеженим прослизанням на моделі SEM удосконалює їх прохідність і дає можливість долати значні кути нахилу в ущільнюваній зоні.

Передній бампер ґрунтового котка підвищує притискне зусилля вальця і робить можливим установку всіляких скребків при застосуванні накладних кулачків на вальці, які також можуть бути встановлені при замовленні техніки.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин