Про компанію

Міцність та надійність – особливості навантажувача SEM 636D

Міцність та надійність – особливості навантажувача SEM 636D

Caterpillar – виробник, який пропонує покупцеві продукцію, максимально відповідну його запиту.

Якщо для виконання робіт необхідні продуктивні потужні машини, які характеризуються невеликими експлуатаційними витратами, відмінним рішенням стануть машини SEM, які найкращим чином зарекомендували себе в різних місцевостях країни.

Надійні компоненти

Однією з найбільш затребуваних стала модель SEM 636D – повнопривідний навантажувач фронтального типу, що відрізняється вантажопідйомністю в 3 тони.

Бренд SEM впроваджує на своїх машинах багатовальні трансмісії, які можуть перемикатися під навантаженням.

Використання таких компонентів, як підшипники від японської марки NSK, шестерінчастий насос Permco, насос-дозатор Eaton, мости Meritor, двигун Wheichai та інші передові технології забезпечують високу ступінь надійності складових і машини в цілому.

Кожен 10-й ківш безкоштовно

У традиційній версії навантажувач постачають з ковшем об'ємом 1,7 куб.м. В основі даного пристрою була запатентована технологія Performance, що підвищує рівень ефективності до 10%.

Спеціальна система ковша при його наповненні утворює шапку продукту, а закруглені бічні стінки виключають пробудження. Так, кожен десятий ківш безкоштовний, оскільки на його завантаження не витрачено ресурси. В цілому, це означає, що виходячи з різновиду навантаження кожна десята модель завантажується на безкоштовній основі.

image
image
Робоче місце для ефективної роботи

На SEM 636D встановлена надійна кабіна, що відрізняється високим рівнем комфорту. Вона працює тихо і без вібрацій, що сприятливо позначається на загальній роботі. Для цього ж завдання в кабіні передбачено регульоване по висоті й вильоту крісло. Ви можете задавати різні рівні нахилу спинки, підбирати жорсткість амортизації.

Робоче місце оснащене системою кондиціонування та підігріву з опціями рециркуляції і подачі свіжого повітря. Це повністю виключає запотівання скла, покращує видимість і підвищує рівень комфорту. Рульова колонка регульована, а вхідна дверна конструкція відкривається вперед для полегшення доступу в кабіну і до заднього скла.

Робоча гідравліка управляється за допомогою джойстика пілотного управління. Технологія регулювання сприйнятлива до переміщення джойстика. Всі маніпуляції здійснюються з максимальною точністю та плавністю. Лінія пілотного регулювання обладнана додатковим фільтром, що забезпечує захист системи від спонтанного забруднення.

Технічна підтримка

Машини SEM підтримуються компанією «Цеппелін Україна», відповідно, клієнтам гарантовані технічна підтримка від сертифікованих інженерів, наявність запасних деталей і повний гарантійний супровід.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин