Про компанію

Що забезпечує комфорт оператора навантажувача SEM 636D?

Що забезпечує комфорт оператора навантажувача SEM 636D?

Завдання Caterpillar – запропонувати клієнту обладнання, яке максимально задовольняє його експлуатаційні характеристики, оснащеність та ціну володіння.

Коли для роботи потрібна надійна та ефективна техніка, що характеризується невисокими експлуатаційними витратами, головним рішенням стане продукція SEM: бульдозери, грейдери, котки і навантажувачі, які зарекомендували себе добре в роботі в самих різних регіонах Євразії.

Ідеальна продуктивність і надійність складових

Однією з найбільш затребуваних стала техніка SEM 636 D – фронтальний навантажувач повного приводу вантажопідйомністю 3 тони.

SEM встановлює на навантажувачі 636 D багатовальні трансмісії власного виробництва SEMTR100 з можливістю перемикання під навантаженням (4 передачі переднього ходу і 2 заднього).

Кожен 10-й ківш вантажиться безкоштовно

У традиційній комплектації навантажувач SEM 636 D поставляється з ковшем об'ємом 1,7 куб. м. В основі системи лежить запатентований технологічне рішення Performance, що підвищує продуктивність до 10%.

За рахунок особливої конструкції ковша при його наповненні утворюється шапка матеріалу, а округлі бічні поверхні не дають розсипати. Так, кожен 10-й ківш стає безкоштовним, оскільки на його навантаження не було витрачено ні часу, ні пального. Це означає, що виходячи з типу навантаження кожна 10-я машина або 10-й вагон завантажується безкоштовно.

Комфорт оператора - основна умова для продуктивної роботи

На машинах SEM 636 D на задній напіврамі на 4-х опорах через гумові подушки встановлена містка кабіна з ідеальною видимістю. Дане рішення призвело до зниження вібрації та створило максимально комфортні умови для оператора. Для даної мети в кабіні передбачено регульоване по висоті і вильоту крісло з регульованими підголовником і підлокітниками. Крім того, встановлюються потрібні рівні нахилу спинки і жорсткість амортизації.

Кабіна оснащена системою кондиціонування та підігріву повітря з опціями рециркуляції та подачі свіжого повітря. Це запобігає запотіванню вікон і, відповідно, покращує видимість, підвищуючи рівень комфорту роботи. Рульова колонка регульована, а вхідні двері відкриваються вперед для легкого доступу в кабіну та заднього скла для очищення.

Робоча гідравліка управляється за допомогою джойстика пілотного управління. Система сприйнятлива до переміщення джойстика. Всі маніпуляції здійснюються максимально плавно та точно. Лінія пілотного управління обладнана допоміжним фільтром, що забезпечує захист системи від засмічення.

Доступність запасних деталей і технічна підтримка

Товари SEM підтримуються Цеппелін Україна, а це значить, що клієнтам гарантована надійна технічна підтримка професіоналів, наявність запасних деталей і повний супровід в гарантійний термін і після його закінчення.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин