Про компанію

Які переваги укладання CSA контракту?

Які переваги укладання CSA контракту?

CSA контракт - це договір між клієнтом і «Цепелін Україна», що дозволяє звести до мінімуму загальні витрати на обладнання. Оформлення договорів відбувається в індивідуальному порядку для того, щоб задовольнити запит кожного клієнта.

Сервісні контракти на ТО – розширені програми обслуговування з використанням оригінальних запчастин і залученням в процес кваліфікованих фахівців. CSA договори дозволяють знизити експлуатаційні витрати і забезпечують планування витрат на подальший термін.

Дане рішення складається з 3-х рівнів, починаючи з основного оснащення системою віддаленого моніторингу та закінчуючи технічною підтримкою і ТО Вашої техніки фахівцями Цеппелін Україна.

При підборі одного з рівнів сервісу Ви можете отримати необхідну підтримку без фінансових вкладень.

Перший рівень – доступ

Використовуйте доступ до технологій віддаленого моніторингу Product Link і VisionLink. Вони спільно надають загальний доступ до даних, що генеруються технікою. У Вас є можливість швидкого визначення місця положення спецтехніки та особливостей його роботи в зонах, де є підключення до мережі інтернет на комп'ютері або мобільному пристрої. Контролюйте обсяг споживаного пального, яке застосовується кожною машиною, функціонуючи на холостому ходу або під навантаженням, коли є потреба в обслуговуванні або проблема, що вимагає Вашого рішення.

Другий рівень – порада

Відстежуйте стан свого обладнання. У цьому Вам допоможуть наші професіонали.

У Вас в доступі комплексна програма моніторингу стану від наших фахівців, які будуть аналізувати відомості з Ваших машин. Коли вони побачать те, що гідно вашої уваги, вони обов'язково нададуть дані та проконсультують щодо вирішення Вашого питання. Крім того, вам будуть надані проактивні поради на підставі вхідної інформації, історії обладнання, дослідження рідини тощо. Ви отримаєте поради з питань обслуговування та ремонтування, що дозволить зберегти техніку в робочому стані та звести до мінімуму витрати на експлуатацію.

Третій рівень – підтримка

Ми візьмемо відповідальність за обслуговування вашої техніки повністю або частково. Устаткування і мотогодини будуть контролюватися. Ми також подбаємо про планування та здійснення профілактичного обслуговування. Крім того, Ви систематично будете отримувати дані про стан вашого обладнання.

Уявіть, що у Вас більше немає необхідності стежити за заміною мастила, турбуватися про планове обслуговування або створення резерву запасних частин. Ви нарешті зможете бути сконцентровані на веденні власної справи. Ми потурбуємося про Ваші цінні активи і будемо працювати на результат. Зменшення експлуатаційних витрат при одночасному підвищенні доступності техніки.

Переваги сервісного контрактного обслуговування:

  • Спрощена процедура Trade-in
  • Зниження витрат за раптовий простій обладнання;
  • Можливість тривалого планування витрат;
  • Запасні деталі безпосередньо під ваш графік виконання ТО;
  • Захищеність від фінансових ризиків, гарантія на роботи та запасні частини, встановлені ціни;
  • Збільшення моторесурсу техніки;
  • Підняття ціни машини при перепродажі;
  • Збільшення рівня продуктивності техніки.
до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин