Про компанію

Які переваги багатофункціональних дорожніх котків SEM

Які переваги багатофункціональних дорожніх котків SEM

Дорожні котки SEM – багатофункціональні пристрої, що використовуються для ущільнення ґрунту на невеликих будівельних майданчиках. Дана техніка характеризується високою продуктивністю та чудовими технічними властивостями, а також розроблена з орієнтацією на складні експлуатаційні умови.

Котки відрізняються широким функціоналом і величезним спектром застосування, що актуально, наприклад, при створенні автомобільних шосе, залізничних покриттів, літніх полів і майданчиків виробничого типу.

З метою ущільнення зв’язних ґрунтів на коток додатково монтується обичайка з ромбовидними кулачками. Завдання по ущільненню напівзв’язних ґрунтів розв’яже обичайка з квадратними кулачками.

Котки SEM відрізняються сильною ходовою частиною. Технічні розробки, які використовуються в даній області, були запозичені у малих навантажувачів Cat®.

Мости

Мости оснащені диференціалом PTD, що дає можливість проведення робіт в складних умовах:

  • на слизькій поверхні;
  • похилих площадках;
  • у воді.

При пробуксовці або ковзанні одного з коліс система диференціала з самоблокуванням PTD перекидає до 85% діючого моменту на інші колеса моста, завдяки чому вдається виключити пробуксовку та повернути баланс машини.

Допустимий кут подоланого підйому становить 33-34%, завдяки чому вдається виконувати роботи в кар'єрах.

Вібраційна система

Наявність вібраційної системи забезпечує оператору додатковий комфорт. Запозичена у Сat® антивібраційна технологія, включає в себе гумові накладки на вальцях, це дозволяє знизити вібраційну силу, що впливає на конструкцію котка. Товщина барабана становить 5 см, а частота вібрації може досягати 30 Гц.

Механізм ексцентрика відрізняється особливою будовою, при якому вдається досягти вібраційної стабільності. Завдяки цьому вдається збільшити діапазон корисного коефіцієнта експлуатації техніки та додатково підвищити її продуктивність.

image
image
Конструкція віброприводу
  • завдяки герметизації вдалося продовжити експлуатаційний період підшипників на 50%, а також полегшити технічне обслуговування в польових умовах
  • збільшені і посилені підшипники валу ексцентрикових вантажів забезпечують передачу підвищеного зусилля на ґрунт і мінімізують навантаження на вібросистему
  • запатентовані ексцентрикові вантажі відрізняються тривалим експлуатаційним періодом за рахунок відсутності частинок, які зіштовхуються та металевого пилу, яка провокує засмічення системи змащення підшипників
  • ущільнювачі SEM 520 / 522 обладнані сталевими вальцями 50 мм завтовшки, які гарантують підвищену продуктивність

Барабан відрізняється такими розмірами:

  • ширина 2130 мм;
  • діаметр: 1600 мм;
  • товщина: 50 мм.

Комплектація також складається з покришок розміром 20,5-25 дюймів з потужним протектором.

Трансмісія

Коробка передач характеризується надійним пристроєм і оптимальним співвідношенням перемикання. Трансмісія відрізняється першою передачею, що має більш високу швидкість руху.

до всіх новин

інші Новини

Вітаємо з Великоднем!
Вітаємо з Великоднем!

 

14.04.2023

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше

30.12.2022

Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!
дізнатись більше

24.12.2022

Вітаємо з Різдвом Христовим!
дізнатись більше

22.12.2022

Вітаємо з Днем енергетика!
дізнатись більше
перейти до всіх новин